Shopping Cart
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Badmintonvereniging Hardenberg

waar gezelligheid naast competitie de boventoon voert

Come out and play badminton

Heeft u interesse in badminton, kom dan eens kijken op één van onze speelavonden en speel vrijblijvend mee. Ervaar hoe leuk het spel is. Aan de eerste drie speelavonden zijn geen kosten verbonden.

Bevalt het spelen goed, neem dan contact op met een van de bestuursleden of stuur een mail. Dit kan via de optie contact. Wij zullen dan met u overleggen op welke speeldag u graag wilt komen spelen.

Onder de optie downloads vind u verschillende documenten die u kunt downloaden. Onder andere het aanmeldingsformulier.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze doorgeven via de optie contact. Wij zullen hierna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.